Grote Sinterklaasfilm, De : Trammelant in Spanje (2021)

Regie

Lucio Messercola

Release

6 oktober 2021

Producent

Mark van Roon

Duur

90 minuten
Filminformatie

Verhaal

Als de boeven Mammie en Stan uit de gevangenis komen, besluiten ze wraak te nemen op Sinterklaas. Want hij heeft er tenslotte voor gezorgd dat ze daar terecht zijn gekomen. Ze reizen af naar Spanje om ervoor te zorgen dat Sinterklaas niet naar Nederland kan komen. Wanneer de Pieten merken dat alle deuren van het kasteel op slot zitten en de telefoonlijnen zijn doorgesneden breekt paniek uit, nu kunnen ze niet meer naar Nederland! Lukt het Sinterklaas en de Pieten om op tijd in Nederland te komen of zijn Mammie en Stan ze te slim af?

Cast

Robert ten Brink (Sint Nicolaas), Pamela Teves (Mammie), Lennart Driesen (Van Vleuten), Sara Robben, Filip Bolluyt (Stan), Martien Meiland (kasteelheer), Chris Tates (Hugo Hogepief), Noraly Beyer (burgemeester), Giovanni Caminita (Marco Marsepein), meester Jesper, Okke Verberk (Party Piet Pablo), Joshua Albano (Bennie Taaitaai), Wesley Mutsaars (Paco Post), Stef Poelmans, Stef de Reuver, Peter R. de Vries (rechercheur)

Ontstaan

Robert ten Brink heeft de hoofdrol als de goedheilig man. Ten Brink volgt hiermee Bram van der Vlugt op. De vorig jaar overleden acteur speelde de rol in delen die in 2019 en 2020 verschenen.

De opnames van de film startten op 5 juni 2021.

Kijkwijzer: Alle Leeftijden.

Facts

Peter R. de Vries, die op 15 juli 2021 overleed na een moordaanslag, is ook in de film te zien. Hij speelt opnieuw de rol van rechercheur.

Distributeur

Just Entertainment

Bioszalen

86 bij première

Kleur

Kleur
Trailer